Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu @ Valcea Forest Run ~ 2018

Dată: 06 October 2018

Valcea Forest Run este un eveniment sportiv de alergare. Ne propunem sa promovam sportul, alergarea in natura in general si orientarea sportiva in particular. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare in padure pe traseu marcat (10 km si 5 km) si Orientare Sportiva.

Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare in padure pe traseu marcat (10 km si 5 km) si Orientare Sportiva. Traseele de alergare in padure pe poteci marcate sunt recomandate tinerilor peste 16 ani si adultilor. Traseele de orientare sportiva propuse pot fi parcurse atat de catre copii (incepand cu varsta de 3 ani) cat si de catre adulti (fara limita de varsta). Zona de desfasurare este Padurea Valea Bujoreanca, Bujoreni, judetul Valcea.

Anul acesta, pe langa componenta sportiva, evenimentul are si o parte filantropica.
Oferim posibilitatea alergatorilor si tuturor celor interesati sa sustina trei cauze cu impact in zona comuntatii locale valcene.

- Asociatia Mamici din Valcea prin proiectele sale de impact social

- Atletul Gabriel Voicu, 17 ani, sportiv de lot national cu rezultate remarcabile si

participant la Jocurile Olimpice de Tineret din Argentina din octombrie 2018 –
bursa de excelenta lunara