Cercul Donatorilor Valceni - Asociaţia de-a arhitectura cu "Aripi în Viitor pentru cei 20 de copii ai Casei Pinocchio" @ Binele Invinge ~ 2019

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge. Provocarea ta va fi sa implementezi o campanie de fundraising in comunitatea ta si sa faci eforturi asumate pentru a-ti atinge targetul propus pe o perioada de maxim 30 de zile. Iar, daca la sfaristul celor 30 de zile nu vei reusi sa strangi suma propusa, iti asumi sa donezi tu diferenta pentru completarea acesteia.

Ambasadorii proiectelor din cadrul Cercului Donatorilor Valceni vor cauta donatori pentru proiectele pe care le sustin si vor face maching la donatiile stranse.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

2,006 RON

Pagini fundraising

Impreuna pentru copiii Casei Pinocchio din Babeni

Irina Deaconu susține proiectul Aripi în Viitor al Asociației De-a Arhitectura pentru copiii Casei Pinocchio din Băbeni, un set de ateliere desfă

500 RON Target
2,006 RON Suma
16 Donatii
100% Complete