Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu @ Valcea Forest Run ~ 2019

Dată: 05 October 2019

Vâlcea Forest Run este un eveniment sportiv comunitar de alergare pentru strangere de fonduri organizat de catre FUNDATIA COMUNITARA VÂLCEA. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare în padure pe traseu marcat (10 km / 5 km) si Orientare Sportiva.

Organizator: Fundatia Comunitara Valcea
Data: 05.10.2019
Locatie: Muzeul Satului - Bujoreni, Ramnicu Valcea
Probele: Semi-maraton 21km, Cros 10k, Cros 5k, Orientare Sportiva

Scopul acestui eveniment este de a promova sportul, alergarea in natura in general si orientarea sportiva in particular si de a strange fonduri pentru cauzele promovate. Traseele de alergare in padure pe poteci marcate sunt recomandate tinerilor peste 16 ani si adultilor. Alergarea in toate formele ei este cel mai complet sport. Traseele de orientare sportiva propuse de organzatori se adreseaza atat copiilor (incepand cu varsta de 3 ani) cat si adultilor (fara limita de varsta). Zona de desfasurare este Padurea Valea Bujoreanca, zona Trundin si zona Fundatura.

Zona de start-sosire si secretariatul se afla la Muzeul Satului Valcean, Bujoreni. Secretariatul se va deschide la ora 9.00 in ziua desfasurarii concursului, iar primul start este la ora 11.00.