Imi donez ziua de nastere!

 

Mihaela Mihai Fundația Comunitară Vâlcea

68% Complete
680 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Dragii mei prieteni, din viata reala si din lumea virtuala. Va salut cu drag! Vreau sa va spun ca pe 25 august va fi ziua mea. Implinesc 47 de ani si m-am gandit mult ce mi-ar placea sa fac in aceasta ocazie de bucurie. Cel mai mult mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi toti, sa vorbim, sa povestim, sa ne oferim un moment de liniște interioară. Mi-am imaginat cum ar fi daca, printr-o minune, ne-am putea aduna cu toții, caci cel mai important pentru mine, este sa fiu inconjurata de oameni frumosi ca voi. Si, desi parea imposibil, am descoperit o cale simpla prin care putem fi cu toții conectati pentru a crea un moment special. Solutia pentru a avea o zi memorabila este sa-mi donez ziua de nastere pentru o cauza in care cred din tot sufletul.

Daca voi ati dori sa-mi oferiti un cadou, orice, nu conteaza valoarea materiala, sau daca ati vrea sa serviti cu mine un suc, o cafea, o limonada, o prajitura sau sa mergem la un film bun, va invit si va rog din inima, sa donati suma respectiva pentru infiintarea Fundatiei Comunitare Valcea, care este pentru mine, acum, cel mai important proiect de viitor.

Ce este FCVL? Este o posibilitate concreta de a schimba in mai bine fata lumii in care traim noi si copiii nostri. Pentru mine este o sansa de a darui si de a construi o alta realitate in judetul Vâlcea. Este o conexiune creata intre toti membrii comunitatii valcene pentru un viitor mai bun. Este visul meu si poate deveni si al vostru. Deci, dragii mei prieteni cu suflet frumos, va rog sa ma ajutati sa implinim impreuna acest vis.  

Va multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Pentru a înfiinţa Fundaţia Comunitară Vâlcea şi pentru a derula proiectele pe care ni le propunem avem nevoie de un patrimoniu de 204 000 (doua sute patru mii) de lei. Din aceştia, minim 102 000 (o suta doua de mii) de lei vor fi strânşi prin donaţii, sponsorizări şi evenimente de grupul de iniţiativă, iar restul de 102 000 vor fi primiţi de la ARC - Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, prin proiectul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

Ioana Roșca

20 RON
26 Aug 2018

Anonymous

15 RON
La mulți ani!
26 Aug 2018
La multi ani!
25 Aug 2018
Pt. proiecte creative și relevante! Sper să pot să vă și revăd curând. Pupici
23 Aug 2018

Anonymous

300 RON
Mult succes in continuare !
21 Aug 2018
La Multi Ani!
20 Aug 2018
20 Aug 2018
La multi ani si multe fapte bune! Gabi, Cristiana si Florin
20 Aug 2018
La mulți ani frumoși, Mihaela!
20 Aug 2018