Andreea Alexe - Fundatia Comunitara Valcea

Ce bine că eşti, ce mirare că sunt…

500 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Comunitara Valcea

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii.

Sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Valcea

Pentru a înfiinţa Fundaţia Comunitară Vâlcea şi pentru a derula proiectele pe care ni le propunem avem nevoie de un patrimoniu de 204 000 (doua sute patru mii) de lei. Din aceştia, minim 102 000 (o suta doua de mii) de lei vor fi strânşi prin donaţii, sponsorizări şi evenimente de grupul de iniţiativă, iar restul de 102 000 vor fi primiţi de la ARC - Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, prin proiectul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare.

Bubu

21 Dec 2018

06 Dec 2018

02 Dec 2018

Anonymous

Felicitari pentru tot ce faceti!
02 Dec 2018