Alerg pentru sportul valcean, la Valcea Forest RUN!

 

Alexandru Fozocos Fundația Comunitară Vâlcea

55% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Sustin comunitatea in care m-am nascut si in care imi desfasor activitatea! Iubesc sportul si de 30 ani alerg la competitii internationale si nationale. In prezent fac parte din lotul national al Armatei Romane de Orientare Sportiva, iar in octombrie voi reprezenta Romania la Jocurile Mondiale Militare din China.

Astazi am ales sa sustin un tanar sportiv de lot Olimpic din Rm Valcea prin ceea ce imi place cel mai mult - ALERGAREA. Voi alerga ACASA,  la Valcea Forest Run, pe 6 octombrie si il voi sustine pe atletul Gabriel Voicu.

 Haideţi să îl sprijinim împreună pe Gabriel pentru competiţiile viitoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Gabriel Voicu are la 18 ani o carieră sportivă de elită. Elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” Râmnicu Vâlcea, profil sportiv, îşi cultivă pasiunea pentru atletism de la vârsta de 10 ani. 

Are în palmares numeroase premii naționale și internaționale și se pregătește pentru Valcea Forest Run pe 5 octombrie 2019.

Organizator: Fundatia Comunitara ValceaData: 05.10.2019 Locatie: Muzeul Satului - Bujoreni, Ramnicu Valcea Probele: Semi-maraton 21km, Cros 10k, Cros 5k, Orientare Sportiva   Vâlcea Forest Run este un eveniment sportiv comunitar de alergare pentru strangere de fonduri organizat de catre FUNDATIA COMUNITARA VÂLCEA. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare în padure pe traseu marcat (10

 

4 Donații

Mult succes!
17 Oct 2019
Succes si putere de muncă!
06 Oct 2019

Mihai Vâlcea

100 RON
Investitie in viitor
01 Oct 2019

Anonymous

100 RON
Succes!
19 Sep 2019