Se apropie ziua mea si vreau sa o fac cadou Fundatiei Comunitare Valcea

 

Alexandra Axinte Fundația Comunitară Vâlcea

100% Complete
1,165 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Chiar daca m-am mobilizat mai greu, fiindca recunosc ca saptamana trecuta m-a ajuns oboseala, sper sa aruncati un ochi peste proiectele lor si sa va inspire sa contribuiti :)


Ma simt foarte emotionata si impresionata ca, cel putin in bula mea, am vazut o supermobilizare pentru a gasi solutii si a ii ajuta pe cei mai afectati de criza COVID-19. Si multe din postarile pentru strangeri de fonduri de pe Fb care mi-au ajuns la ochi au venit din partea Gabrielei Solomon, de la Fundatia Comunitara Valcea.


Momentan, dupa ce au strans bani pentru echipamente de protectie pentru cei din prima linie din spitale, cei de la FCV vor ajuta familiile vulnerabile si copiii de la tara care au dificultăți în a-și accesa dreptul la educație.


Asa ca: vote for educatie! Orice suma e un pas inainte.

Inchei cu binecunoscutul:

"If your plan is for one year plant rice. If your plan is for ten years plant trees. If your plan is for one hundred years educate children." (Confucius)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

04 May 2020

Andra

100 RON
Lma :-)
03 May 2020
La multi aaani! <3
02 May 2020
La mulți ani, Abi!
02 May 2020
02 May 2020
La multi ani, Ics!
28 Apr 2020
28 Apr 2020

Anonymous

35 RON
28 Apr 2020