Aleg să dau mai departe

 

Ștefania Robu Fundația Comunitară Vâlcea

46% Complete
690 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații

Dintotdeauna am crezut cu tărie în filosofia de viață: dă mai departe. Anul acesta, universul mi-a oferit de ziua mea un picior rupt, dar asta nu mă oprește să am o dorință de ziua mea: să dau mai departe și să susțin comunitatea care m-a crescut, m-a format, m-a educat și acum are grijă de mine.

Astfel, de ziua mea nu doresc cadouri, doresc să primesc susținere pentru un grup de oameni foarte dragi mie: Fundația Comunitară Vâlcea. Un grup de visători, luptători care au multe inițiative și proiecte (de la educație, social, cultural la sănătate) pentru comunitatea orașului sufletului meu: Râmnicu Vâlcea.

Prin urmare, de ziua mea ajută-mă să dau mai departe printr-o donație de orice sumă dorești.

"I have always been a strong believer in the "pay it forward" life philosophy. Given the current context and the fact that I am stuck with a broken leg and not able to celebrate or do something more active for a community I love, my birthday wish is to pay it forward to the community that has raised me, educated me and takes care of me.

My birthday wish is to raise funds for Fundația Comunitară Vâlcea - a group of beautiful dreams, believers and fighters who organize many initiatives and projects for the community of my hometown - from educational, social to health support.

My birthday wish this year is to pay it forward."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Bianca Opris

30 RON
La multi ani om drag! Abia astept sa ne revedem la evenimentele super creative si utile pe care le organizezi! Te imbratisez!
10 Jul 2020
LA MULTI AAAAANI!
10 Jul 2020

Anonymous

50 RON
La mulți ani, toate lucrurile bune să vină înspre tine!
09 Jul 2020

Ral

75 RON
La multi ani om fain!!! Sa fie primit aceasta mica donatie cu drag. Esti minunata ca ai avut taria sa faci acest gest de ziua ta. Te imbratisez!!! Mult noroc!!! Ral
09 Jul 2020
La multi ani!! >:D<
08 Jul 2020
30 RON
La mulți ani!
08 Jul 2020
La Mulți ani frumoși și plini de zâmbete. Te pupăm Rox, Cristi și Rareș
08 Jul 2020
pentru omul minunat care esti si vietile din care faci parte >:D< la multi ani!
03 Jul 2020

Anonymous

30 RON
03 Jul 2020

Dragoș Balea

75 RON
La multi ani!
03 Jul 2020