Astăzi e ziua mea şi primesc daruri la Fundaţia Comunitară Vâlcea!

 

George Pruna Fundația Comunitară Vâlcea

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împlinesc săptămâna aceasta o frumoasă vârstă - 60 de ani. În aceasta perioadă dificilă, când nu pot să fiu alături de voi, prietenii mei, îmi doresc foarte mult să ajut o Fundație minunata.

Îi cunosc foarte bine și stiu că au sprijinit multe inițiative de la înființare și până acum (crearea unui fond de urgență pentru spitalele vâlcene, în pandemie, sprijinul inițiativelor de salvare a patrimoniului de la Govora - Vila Ivanovici, organizarea unui semi-maraton cu scop caritabil - Valcea Forest Run 2020).

Vă mulțumesc mult pentru urări și pentru suportul vostru material!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Ne propunem să restabilim încrederea și cooperarea dintre toate rotițele comunității vâlcene, să oferim resurse, să inspirăm și să-i mobilizăm pe cei din jurul nostru: ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea comunității vâlcene.

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

cu mult drag
07 Jan 2021

Anonymous

50 RON
La multi ani cu sanatate si bucurii!
06 Jan 2021

Anonymous

30 RON
La multi ani!
06 Jan 2021
George Pruna : Fundația Comunitară Vâlcea
Astăzi e ziua mea şi primesc daruri la Fundaţia Comunitară Vâlcea!