Sustinem educatia pentru sanatate!

 

Alexandra Bleau Fundația Comunitară Vâlcea

81.666666666667% Complete
1,225 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații

De cand am devenit parinte, una din principalele preocupari se leaga de educatia copilului meu. Imi doresc sa nu ii ingradesc nicicum accesul la informatie indiferent de alegerile facute, sa poata sa argumenteze un punct de vedere, sa spuna cu incredere “da” sau “nu”, sa isi cunoasca indatoririle si mai ales drepturile si sa se simta bine in pielea lui.

Sustin proiectul Asociației de tineret Gutenberg Jugendverein Râmnicu Vâlcea care își propune să introducă la nivel local educația sexuală prin sesiuni de informare de către un personal avizat și a unor ateliere privind aspectele unei vieți sexuale sănătoase.

Cand scoala, familia si comunitatea incep sa colaboreze, copiii primesc cu adevarat suportul necesar pentru a avea un start bun in viata. Multi dintre parinti nu vorbesc deloc cu copiii despre astfel de teme sau au dificultati in a o face si nu e de condamnat. Nici ei nu au avut parte de o astfel de educatie si totul a fost pus sub conceptul tabu-ului. Insa lucrurile se pot schimba!

Educatia sexuala nu inseamna ca incurajam tinerii sa faca sex mai devreme ci din contra, mai tarziu! Educatia sexuala este despre dezvoltarea umana, sanatate fizica si psihica, igiena, comportamente, relatii si abilitati interpersonale, inteligenta emotionala, societate si cultura, responsabilitate, valori si discernamant. Prin urmare, va invit sa sustinem impreuna acest proiect important pentru o buna informare si dezvoltare sanatoasa si armonioasa a viitorilor adulti si nu numai!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară.

Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. 

Membrii Asociației de tineret Gutenberg Jugendverein Râmnicu Vâlcea își propun să introducă la nivel local educația sexuală, prin susținerea unor sesiuni de informare de către un personal avizat și a unor ateliere privind aspectele unei vieți sexuale sănătoase. Astfel, adolescentii care vor participa vor sti cum să reacționeze când cineva încearcă să le invadeze spațiul intim sau în cazul unui eventual abuz si cum să își respecte și sa isi protejeze corpul.

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poți face asta pe Galantom prin intermediul 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fun

 

9 Donații

04 Jun 2019
26 May 2019
20 May 2019

Anonymous

100 RON
17 May 2019
16 May 2019

Alina G

50 RON
Va doresc succes in realizarea acestui proiect, abia aștept sa văd noutăți in privința lui și din ce in ce mai multe scoli participante!
16 May 2019
Toti pumnii stransi pentru Asociatia Gutenberg si pentru comunitatea valceana. Go, Fundatia Comunitara Valcea, go! <3
14 May 2019

Anonymous

75 RON
14 May 2019

Anonymous

150 RON
11 May 2019