Fundația Comunitară Vâlcea

Fundația Comunitară Vâlcea

Proiecte

Fundația Comunitară Vâlcea
Fondul Științescu
Fondul Științescu-o mișcare națională de reenergizare a educației STEM care încurajează  mentori pasionați să le arate copiilor - prin experimente si jocuri – latura disciplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale.  
Fundația Comunitară Vâlcea
Sustine Fundatia Comunitara Valcea in 2022
În august împlinim 3 ani de activitate: 30 granturi acordate, 1 milion de lei investiți în Vâlcea! Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!
Fundația Comunitară Vâlcea
Sustine Fundatia Comunitara Valcea in 2021
Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității. Ne propunem să restabilim încrederea și cooperarea dintre toate rotițele comunității vâlcene, să oferim resurse, să inspirăm și să-i mobilizăm pe cei din jurul nostru: ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea comunității vâlcene. Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea! https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/
Fundația Comunitară Vâlcea
Cercul Donatorilor Valceni - Poluarea aerului - monitorizare si solutii
Poluarea aerului - monitorizare și soluții presupune instalarea unor senzori de măsurare a calității aerului, conștientizarea factorilor poluanți din oraș și găsirea de soluții alături de școlile participante, elevi, părinți și autorități. Proiect inițiat de elevi - o mostră de educație STEM în Vâlcea.
Fundația Comunitară Vâlcea
Cercul Donatorilor Valceni - Colecteaza eficient pentru tine si comunitate
Colectează eficient pentru tine și comunitate are dublu rol - grijă față de mediu și organizare comunitară. În prim-plan este o campanie de reciclare a deșeurilor din mediul rural în care elevi, profesori și părinți sunt învățați despre colectarea selectivă, reciclarea materialelor și reutilizarea acestora, ca ulterior să dea mai departe cunoștințe și resurse altor școli pentru a le urma exemplul.