https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/

" />

Sustine Fundatia Comunitara Valcea in 2021

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Ne propunem să restabilim încrederea și cooperarea dintre toate rotițele comunității vâlcene, să oferim resurse, să inspirăm și să-i mobilizăm pe cei din jurul nostru: ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea comunității vâlcene.

Am organizat Valcea Forest Run 2018, 2019 si 2020, 2 editii de Cercul Donatorilor Valceni si am finantat 18 proiecte pe domenii prioritare pentru judet: sănătate, educaţie, social, cultural. 

In contextul actual al pandemiei Covid 19, Fundatia Comunitara Valcea a lansat Fondul de Urgenta – O comunitate pentru spitalele din Valcea. In ultimul an ne-am ocupat de gestionarea acestui fond, iar din donatiile primite am reusit sa aprovizionam cu echipamente si materiale de protectie atat spitalele din judetul Valcea, Serviciul de Ambulanta, precum si aproximativ 100 de cabinete ale medicilor de familie din mediul rural si doua centre de plasament din oras. Pana acum implicarea financiara a Fundatiei a fost de peste 170.000 RON. De asemenea, in aceasta perioada am sustinut si comunitatile vulnerabile (familii cu multi copii, monoparentale, din comunitati sarace din mediul rural si urban), prin finantarea proiectelor altor ONG-uri din judet.

De la eveniment la eveniment, iniţiatorii proiectelor şi comunitatea din jurul lor au învățat să se mobilizeze pentru cauzele în care cred. Pentru a continua sa organizăm aceste evenimente de strângere de fonduri şi pentru a duce mai departe munca de mobilizare a comunitatii si a resurselor (de la firme, diaspora valceana si donatori recurenti) avem nevoie de sprijin financiar.  

Până la sfârşitul anului ne propunem sa strangem 20 000 de lei pentru a organiza doua evenimente de strângere de fonduri şi de mobilizare a comunităţii (Vâlcea Forest Run 2021, şi Cercul Donatorilor Valceni), 2 campanii pe Galantom (Daruieste Ziua Ta, Sustine proiectele de la Valcea Forest Run 2021), pentru a monitoriza proiectele finantate si pentru a creste donaţia medie pe Galantom de la 150 de lei la 160 de lei.

Cei 20000 de lei vor fi folosiţi astfel: 30% cheltuieli administrative, 25% regie, 40% logistica organizarii evenimentelor si 5% cheltuieli neprevazute.

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

https://www.facebook.com/FundatiaComunitaraValcea/

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

230 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Sustine Fundatia Comunitara Valcea in 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

230 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii

Pagini fundraising

Astăzi e ziua mea şi primesc daruri la Fundaţia Comunitară Vâlcea!

Împlinesc săptămâna aceasta o frumoasă vârstă - 60 de ani. În aceasta perioadă dificilă, când nu pot să fiu alături de voi, prietenii mei

500 RON Target
230 RON Suma
3 Donatii
46% Complete