Proiectele sociale ale Asociatiei Mamici din Valcea

Mămicile își doresc o schimbare în bine pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, o evoluție constantă, o comunitate unită care să le ajute să crească suflete sănătoase. Printre proiectele susținute și realizate de Asociația Mămici din Vâlcea menționăm:

- strângeri de fonduri pentru copii în stare gravă (de exemplu, în 2 luni au mobilizat comunitatea și au strâns 45000 de EUR pentru Radu, un băiețel de 10 ani care avea nevoie de a șasea operație pe creier)

- sprijinirea familiilor defavorizate (ridicarea unei case cu ajutorul comunității de mămici pentru băiețelul Sebi)

- preluarea rolului de asistent social (găsirea de locuri muncă pentru părinți; înscrierea copiilor la școală; sprijin pentru dobândirea de acte; plata chiriei pentru mame singure)

- sprijinirea copiilor la începutul anului școlar (donarea de ghiozdane echipate în 2018)

- organizarea de evenimente (Proiectul Anual Crăciun, evenimente interactive pentru copii, Ziua Copilului, Ziua Iei, evenimente caritabile)

- conferințe de parentaj pe teme de actualitate (Violența în școli),

- tabere pentru copiii defavorizati si alte proiecte si initiative.

Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară Valcea intenționează să sprijine dezvoltarea proiectelor Asociației Mămici din Vâlcea pentru a crește împreună încrederea unii în alții și în mediul asociativ vâlcean.    

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

1,075 RON

Evenimente fundraising

06 Oct 2018

Valcea Forest Run ~ 2018

In beneficiul: Proiectele sociale ale Asociatiei Mamici din Valcea

Valcea Forest Run este un eveniment sportiv de alergare. Ne propunem sa promovam sportul, alergarea in natura in general si orientarea sportiva in particular. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare in padure pe traseu marcat (10 km si 5 km) si Orientare Sportiva.

1,075 RON

Suma:

1

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru proiectele mămicilor!

Ambasadorul Valcea Forest Run 2018 este Roxana Moise impreuna cu sala de sport Fit Academy! Roxana alearga pentru proiectele sociale ale Asociati

10,000 RON Target
1,075 RON Suma
13 Donatii
10.75% Complete