Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Puternic, hotărât, curajos, modest, Gabriel Voicu munceşte din tot sufletul pentru fiecare pas, pentru fiecare cursă de alergare, pentru fiecare medalie. Face parte dintr-o familie modestă și mai are o soră care îi împărtășește pasiunea, fiind deja studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea de Vest Timişoara, specializarea handbal.  

Gabriel este antrenat de doamna profesor antrenor Marinela Mirea, este legitimat la CSM Bucuresti şi este susținut de Comitetul Olimpic Sportiv Roman pentru concursuri, în limitele fondurilor existente şi a legislaţiei în vigoare.   

Pentru a-i susține eforturile și a prelua o parte din presiunea financiară existentă asupra familiei, Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară are intenția de a-i oferi lui Gabriel o bursă lunară. Banii vor fi folosiți pentru echipament, alimentație corespunzătoare, deplasări și orice altceva îi este necesar.  

Gabriel își dorește să reprezinte România și să urce tot mai des pe podiumul campionilor mondiali și olimpici. Haideți să îl ajutăm împreună!   

*** Sumar al palmaresului sportiv:   

Csm bucuresti la club in loc de galati

2016 - dublu campion naţional la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori din România, Bucuresti locul întâi, medalia de aur, la probele de 400 m şi de 800 m;  

2017 - locul cinci la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, organizat la Piteşti, proba de 800 m; 

2017- medalia de argint în proba de 800 de metri de la Festivalul Olimpic al Tineretului European desfășurat la Gyor, în Ungaria;

2017 – locul nouă la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori, organizat în Nairobi, Kenia.  

2018 – locul întâi, medalia de aur la Campionatul Naţional de Juniori Bucureşti, la proba de 800 m

2018 - locul întâi, medalia de aur la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, Istanbul, Turcia.   

2019 -  Locul 2 la Campionatele Internationale ale Romaniei, a fost intrecut doar de un Italian. Competitie internationala pe baza de invitatie.

2019 - Campion balcanic de juniori 1 

Pe 5 octombrie, Gabriel Voicu vine sa alerge si el alaturi de noi la Valcea Forest Run 2019.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

2,300 RON

Evenimente fundraising

05 Oct 2019

Valcea Forest Run ~ 2019

In beneficiul: Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Vâlcea Forest Run este un eveniment sportiv comunitar de alergare pentru strangere de fonduri organizat de catre FUNDATIA COMUNITARA VÂLCEA. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare în padure pe traseu marcat (10 km / 5 km) si Orientare Sportiva.

550 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii
06 Oct 2018

Valcea Forest Run ~ 2018

In beneficiul: Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Valcea Forest Run este un eveniment sportiv de alergare. Ne propunem sa promovam sportul, alergarea in natura in general si orientarea sportiva in particular. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare in padure pe traseu marcat (10 km si 5 km) si Orientare Sportiva.

1,750 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru sportul valcean, la Valcea Forest RUN!

Sustin comunitatea in care m-am nascut si in care imi desfasor activitatea! Iubesc sportul si de 30 ani alerg la competitii internationale si national

1,000 RON Target
550 RON Suma
4 Donatii
55% Complete

Alerg pentru tinerii cu potential!

La 28 de ani, Adina are deja o carieră solidă în Marketing şi Brand Management, gestionând alături de sora şi mama ei una dintre cele mai cunos

12,000 RON Target
1,750 RON Suma
10 Donatii
14.583333333333% Complete