Cercul Donatorilor Valceni - GLT Together Berbeşti - “Sunshine - o şcoală de vară non-formală”

Cercul Donatorilor Vâlceni este o oportunitate excelentă de a face legătura între cei care nu mai locuiesc în Vâlcea, dar sunt “cu sufletul acasă” și proiecte concrete care își propun să contribuie la dezvoltarea socio-economică a județului și a României.

Cu ajutorul unui juriu independent am selectat 3 proiecte pe care le vom prezenta, alături de iniţiatorii lor, pe 7 februarie 2019, de la ora 18.00, la Nod makerspace, în Bucureşti.


Grupul Local de Tineret Together Berbeşti va organiza “Sunshine - o şcoală de vară non-formală” pe durata vacanţei de vară pentru 50 de copii şi tineri din oras. Îi vor învăţa să îşi dezvolte firea empatică, creativitatea şi să înțeleagă mai bine problemele sociale actuale prin joc, ateliere de reciclare şi upcycling, prezentări TED, filme şi întâlniri cu invitaţi din afara comunităţii. GLT Together Berbeşti e format din 8 voluntari cu vârste între 16 şi 18 ani, cu toţii foarte entuziasmaţi să le insufle şi colegilor lor pasiunea pentru voluntariat şi lucru în echipă.

Grupul Local de Tineret din Berbesti activeaza din 2007 si este sub tutela Asociatiei Grupurilor Locale de Tineret. In ultimii 2 ani, 7 voluntari ai grupului au fost selectati sa participe în tabăra de pregătire pentru animatori socio-culturali Muncel, dezvoltandu-si astfel abilitățile de lucru cu tineri folosind joc, joaca si metode non-formale.

Bugetul proiectului este de 5000 de lei, bani ce vor fi folositi pentru achizitionarea de 
materiale pentru activități, o tabla de flipchart, videoproiector, imprimanta, gustari pentru copii, materiale pentru premierea de la sfarsitul școlii de vară, transport materiale și voluntari, management de proiect. 

Daca se strang mai multi bani, acestia vor fi folositi pentru cresterea capacitatii organizationale a grupului. 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

19

Suma:

2,410 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

30 Day Fundraising Challenge ~ 2019

In beneficiul: Cercul Donatorilor Valceni - GLT Together Berbeşti - “Sunshine - o şcoală de vară non-formală”

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vre

2,410 RON

Suma:

1

Galantomi:
19 Donatii

Pagini fundraising

Impreuna pentru tinerii din Berbesti

Gabi Solomon si fostii ei colegi din LMT sustin proiectul GLT Together Berbesti - Sunshine - o scoala de vara non-formala si vor dubla donatiile facu

1,000 RON Target
2,410 RON Suma
19 Donatii
100% Complete