" />

Sustine Fundatia Comunitara Valcea 2020

Fundația Comunitară Vâlcea este nou intrată în familia fundațiilor comunitare din țară, un reper în societatea vâlceană, un partener dinamic care sprijină inițiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunității.

Ne propunem să restabilim încrederea și cooperarea dintre toate rotițele comunității vâlcene, să oferim resurse, să inspirăm și să-i mobilizăm pe cei din jurul nostru: ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice - contribuind astfel la dezvoltarea comunității vâlcene.

Am organizat Valcea Forest Run 2018 si 2019, 2 editii de Cercul Donatorilor Valceni si am finantat 12 proiecte pe domenii prioritare pentru judet: sănătate, educaţie, social, cultural.

In contextul actual al pandemiei Covid 19, Fundatia Comunitara Valcea a lansat Fondul de Urgenta – O comunitate pentru spitalele din Valcea. In ultimele doua luni ne-am ocupat de gestionarea acestui fond, iar din donatiile primite am reusit sa aprovizionam cu echipamente si materiale de protectie atat spitalele din judetul Valcea, Serviciul de Ambulanta, precum si aproximativ 100 de cabinete ale medicilor de familie din mediul rural si doua centre de plasament din oras. Pana acum implicarea financiara a Fundatiei a fost de peste 170.000 RON. De asemenea, in aceasta perioada am sustinut si comunitatile vulnerabile (familii cu multi copii, monoparentale, din comunitati sarace din mediul rural si urban), prin finantarea proiectelor altor ONG-uri din judet.

De la eveniment la eveniment, iniţiatorii proiectelor şi comunitatea din jurul lor au învățat să se mobilizeze pentru cauzele în care cred. Pentru a continua sa organizăm aceste evenimente de strângere de fonduri şi pentru a duce mai departe munca de mobilizare a comunitatii si a resurselor (de la firme, diaspora valceana si donatori recurenti) avem nevoie de sprijin financiar.

Până la sfârşitul anului avem nevoie de 50 000 de lei pentru a organiza trei evenimente de strângere de fonduri şi de mobilizare a comunităţii (Vâlcea Forest Run 2020, Wine & Dine 2020 şi Cercul Donatorilor Valceni), 2 campanii pe Galantom (Daruieste Ziua Ta, Sustine proiectele de la Valcea Forest Run 2020), pentru a monitoriza proiectele finantate si pentru a creste donaţia medie pe Galantom de la 150 de lei la 160 de lei.

Cei 50000 de lei vor fi folosiţi astfel: 30% cheltuieli administrative, 25% regie, 40% logistica organizarii evenimentelor si 5% cheltuieli neprevazute.

Din acest buget am strans deja 10000 de lei!

Vă solicităm sprijinul pentru a putea continua ce am început în comunitatea vâlceană! Împreună pentru județul Vâlcea!

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Sustine Fundatia Comunitara Valcea 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Aleg să dau mai departe

Dintotdeauna am crezut cu tărie în filosofia de viață: dă mai departe. Anul acesta, universul mi-a oferit de ziua mea un picior rupt, dar asta nu

Astăzi e ziua mea şi primesc daruri la Fundaţia Comunitară Vâlcea!

Dragilor, luna aceasta adun 63 ani.Și cred că știți deja că îmi puteți oferi un plus de bucurie la aniversare făcând o donație. Oricât dori

2,075 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea!

Este ziua mea. Implinesc 60 de ani. Am facut multe lucruri in viata mea, unele bune, altele mai putin bune. Acum imi doresc foarte mult sa ajut Fundat

Se apropie ziua mea si vreau sa o fac cadou Fundatiei Comunitare Valcea

Chiar daca m-am mobilizat mai greu, fiindca recunosc ca saptamana trecuta m-a ajuns oboseala, sper sa aruncati un ochi peste proiectele lor si sa va i

1,165 RON Suma