Sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Valcea @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/ și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)

Ce bine că eşti, ce mirare că sunt…

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.Cel mai frumos d

Imi donez ziua de nastere!

Imi donez ziua de nastere! De fapt, vreau ca voi sa ma ajutati sa imi donez ziua de nastere! Cui: GIFCVL, o initiativa comunitara faina careia m-am al

2,185 RON Suma

Imi donez ziua de nastere!

Dragii mei prieteni, din viata reala si din lumea virtuala. Va salut cu drag! Vreau sa va spun ca pe 25 august va fi ziua mea. Implinesc 47 de ani si

Imi donez ziua de nastere! Si am nevoie de voi :)

Îmi donez ziua de naștere! Și am nevoie de voi :)Peste câteva zile fac 30 de ani. E genul de vârstă la care oamenii construiesc lucruri mărețe

5,015 RON Suma