Cercul Donatorilor Valceni - Grupul Local de Tineret Together Berbeşti cu “Sunshine - o şcoală de vară non-formală” @ Binele Invinge ~ 2019

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge. Provocarea ta va fi sa implementezi o campanie de fundraising in comunitatea ta si sa faci eforturi asumate pentru a-ti atinge targetul propus pe o perioada de maxim 30 de zile. Iar, daca la sfaristul celor 30 de zile nu vei reusi sa strangi suma propusa, iti asumi sa donezi tu diferenta pentru completarea acesteia.

Ambasadorii proiectelor din cadrul Cercului Donatorilor Valceni vor cauta donatori pentru proiectele pe care le sustin si vor face maching la donatiile stranse.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

19

Suma:

2,410 RON

Pagini fundraising

Impreuna pentru tinerii din Berbesti

Gabi Solomon si fostii ei colegi din LMT sustin proiectul GLT Together Berbesti - Sunshine - o scoala de vara non-formala si vor dubla donatiile facu

1,000 RON Target
2,410 RON Suma
19 Donatii
100% Complete